Opa en Oma Volkerijk - Reisverslag uit Cunucu Abao, Aruba van markendebbie - WaarBenJij.nu Opa en Oma Volkerijk - Reisverslag uit Cunucu Abao, Aruba van markendebbie - WaarBenJij.nu

Opa en Oma Volkerijk

Door: Mark en Debbie

Blijf op de hoogte en volg

05 Juni 2006 | Aruba, Cunucu Abao

Het waaide en het was warm...

Eindelijk,
na 6 maanden emailen en webcammen zagen we Opa en Oma Volkerijk weer in levende lijven en zij zagen hun vierde kleinkind voor de eerste keer. Het werden twee fantastische weken.
Met een koffer vol kadootjes, een badpak en een zwembroek werden ze door een slaperige Indy verwelkomd op Airport Reina Beatrix. 'Thuis' in de Cunucu stortte Indy zich op alle kado's (lees: vooral het krijtbord en de lego), oma zich op Thijmen en opa zich op de rose.
Het waaide en het was warm, maar opa en oma sliepen in het grote bed, in de airco en met Indy... en dat 14 dagen lang.
De eerste dag was een rustige binnekomer met nadat Mark gewerkt had een ritje naar de vuurtoren, langs strand en hotels, waarna Opa Huson's legendarische grouper-vis-gerecht-met-pasta werd verorberd.

Daarna volgde in rap tempo een a la carte brunch bij Le Dome, poffertjes eten in Oranjestad, zwemmen bij Blue Village met een tweede gratis kopje koffie, cocktailtje drinken aan zee, diner 'complet' op zee met ondergaande zon, lunchen bij de Dilly en de golfbaan, 4x4 'safari' rondje Aruba met diner aan het strand bij The Flying Fishbone, barbequen op de porch en heel veel Thijmen, Indy, zon, rose en rode wijn.
Het waaide en het was warm en na twee turbulente, maar heerlijke weken vertrokken ze alweer naar het (je moet het ervaren om het te geloven) koude Nederland.

We willen iedereen ontzettend BEDANKEN voor alle mooie kadootjes en de vele brieven en kaarten, berichtjes op de website en emails.
Wij zijn intussen weer helemaal bijgepraat over iedereen in Nederland (samengevat: in het algemeen; 'z'n gangetje') en maken ons op voor onze laatste drie maanden Aruba. Deb is weer bijna de oude, maar kan nog wat sociale contacten gebruiken...
Mark heeft tijd tekort voor een aantal 'buitenschoolse' activiteiten, het leren van Papiaments en het maken bruiloftfilms... De eerste hulp is verbouwd en ziet er gelikt uit, prettig werken dus!
Indy heeft de tijd van der leven, steelt overal de show en is zich daar waarschijnlijk ook bewust van en ze plast al zelf op het potje!...
en Thijmen groeit als kool (bijna 2.6 kg in 2 maanden) en begint steeds meer te lachen. Hij weegt nu dus 5.7 kg en is langer dan 60 cm (gebogen knieen tijdens het meten...).

Het wachten is nu op Richard en Suzanne. Jans, het bed is opgemaakt en het bier staat koud!

Veel plezier met alle foto's...
Mark, Debbie, Indy en Thijmen.

• 05 Juni 2006 - 08:36

Oma Huson:

Leuk hé, ik zie dat jullie je goed vermaakt hebben, Dinie en ik zouden zo weer terug willen gaan.
    Wat is Indy verwend geworden met al die kado's
    en Thijmen groeit als kool zo te zien.
    mama en papa

• 05 Juni 2006 - 11:58

Bert En Marijke:

Na een lange, maar voorspoedige reis met een warm welkom op Schiphol door Omi, Jolanda, Stefan, Neill en Jay, Cathy, Jasper Ilse en Esmée, Cora, Loek en Jaap, reden we richting het koude Noordwijkerhout waar de koffie klaar stond en we direct konden genieten van de Aruba foto-reportage. Iedereen kon meteen zien wat voor een geweldige, warme, winderige, gastvrije en ga-zo-nog maar-even-door vakantie wij op Aruba hebben gehad.
    De ontspannen uitstapjes en etentjes waren "cool"!
    Mark, Debbie, Indy en Thijmen, heel hartelijk bedankt voor twee onvergetelijke weken. Het was super!
    Groetjes en vele kusjes,
    Liefs Papa B. en Mama M.

• 05 Juni 2006 - 13:45

Astrid:

Wat eenprachtige omgeving zitten jullie toch in en zulk lekker weer!. (Ik zit nu al vier weken thuis en heb welgeteld twee keer even in de zon kunnen zitten; de enige echte mooi-weerweek was ik in het ziekenhuis!). En zo te zien hebben ook dezeopa en oma me volle teugen genoten. En wat hebben jullie een prachtige kinderen; die Thijmen groeit voorspoedig in die warmte en Indy wordt een echte diva!
    Groetjes

• 05 Juni 2006 - 20:43

Zorry, Nog Steeds De Leukste Moeder Van Nederland:

He brother & co, wat een heerlijke twee weken hebben jullie gehad zeg! Om jaloers op te worden. Vooral omdat we hier nog steeds wachten op die warme zomer......
    En wat worden mijn (leukste) neefje en nichtje groot zeg! Thijmen is straks als jullie terug komen zowat even groot als Neill.
    Geniet nog even van die laatste maanden! Dikke kus, van ons vieren.

• 07 Juni 2006 - 20:10

Jans En Susanne:

Jaaahaaa, wij zijn er helemaal klaar voor om te komen genieten!!!
    Op dit moment herbeleven we Spanje, dat nu een jaar geleden is...wat was dat toch ook GE-WEL-DIG!!!En straks gaan we weer genieten op Aruba.
    We komen eraan!

lieve kusjes voor de kleintjes en de groetjes van ons tweetjes

• 09 Juni 2006 - 20:04

Lies, Jo En Naat (en Aernout Die De Tuin Aan Het S:

Hola,
    Nou eindelijk krijgen wij hier ook mooie dagen en gaan morgen en overmorgen naar het strand heerlijk genieten van die prachtige blauwe zee en palmbomen (net als Aruba). Leuk om weer de foto's van jullie te bekijken op internet. Thijmen leeft zo te zien op grote voet en lies vindt Indy onherkenbaar, maar wel een hele mooie meid. Jo ziet het wel zitten tussen luuk en indy over een aantal jaren. Naat zit te springen om over 8 weken naar Aruba te komen, heerlijk en Jo vindt haar daarom een K wijf! Lies baalt dat Martinair nog niet op Aruba vliegt, maar gaat daarom volgende week lekker naar Mexico, mexiiiiiiiiiiiiicooooooo.....land van je drooomen etc ect zing mee allemaal!!! en nu nog een keer met z'n allen!!! Horen wij daar nog een fuifnummer ...... met .... z'n .. allen met z'n aaaaallen zingen wij van harte gefeliciteerd. Zijn jullie MB's al op? dan typen we nog even verder. Zondag gaan we met z'n allen voetbal kijken bij de familie volkerijk, heerlijk helder heineken en rose onee geef ons toch maar martini.. Deb wil jij er voor zorgen dat er 8 augustus een fles Martini koud staat en een proost van luuk!
    Nu zijn we wel weer klaar, mocht iemand anders nou ook de behoefte hebben om zo een lang verhaal op de site van deb, mark, indy en thijmen te typen DOE DAT NIET, daar heb email voor.

Hele Dikke Kus vanuit een winderige achtertuin (nee niet aernout)
    Lies, Jo en Naat (en aernout die inmiddels de mega tuin heeft gesproeid)

• 10 Juni 2006 - 19:32

De Twee Lekkerste Wijven Uit Nederland:

Hoi grote familie, hier fucking heet, zelfs Tanya kon het niet aan. Luuk heeft nieuwe vrienden en wordt steeds opgehaald voor de speeltuin door veel te oude meiden. Fleur heeft genoten van de foto's van Thijm en In, sie je klinkt niet, had gewoon Milan moeten zijn. Hooikoorts gaat ook lekker hier, jammer dat je er niet bij kunt zijn. Onze reis is gepland en helaas zit Aruba niet op onze route, het is Hawaii geworden heel vervelend. Fleur wenst jullie nog heel veel plezier toe, meer tekst kon ze zo niet bedenken, excuus daarvoor. Vermaak jullie maar lekker en zie niet te veel op tegen de komst van Naat, ze valt tegenwoordig best mee.... Laterrrr Fleur en Joyce

• 16 Juni 2006 - 11:53

Bert:

Zooo, ik ben weer in Nederland. Raar, maar waar! De van Dobben kroketten, de bitterballen, de Hollandse Nieuwe en natuurlijk de boerenkool met worst zitten in mijn maag! Kan je zeggen, heerlijk!! Ook al is het half juni...
    Zie je snel op de webcam

• 23 Juni 2006 - 14:27

Laura En Cora:

hoi mark en deb,wij vragen ons af of de kleertjes voor thijmen leuk zijn en past het wel,hij is al zooooo groot. wat een leuke kleine voetjes heeft hij en wat heeft indy schattige schoentjes en slippertjes aan.de hart groetjes van je tantes