Tweede week vakantie en weer thuis.
Door: Mark en Debbie
24 Augustus 2006 | Aruba, Cunucu Abao
Het laatste weekje op dit eiland is voorbij en dus hier een verslag van onze laatste uurtjes op One Happy Island. Naat is helemaal into the kids, ze weet precies wie er een 2-speen krijgt en wie een 4-speen krijgt, hoeveel cc er in de flessen gaat, wat er mee moet in de tas als we op stap gaan met zijn allen, welke maat luiers Indy en Thijmen dragen en hoe ze Thijmen stil moet krijgen. Ook ging ze regelmatig met alleen Indy naar the pool, waar ze natuurlijk Ice-tea kreeg en chippies. De zaterdag voordat we weggingen hielden we een porchsale. Heel veel mensen kwamen er niet, maar degenen die wel kwamen namen heel veel mee en kwamen soms wel 3x terug. De volgende ochtend kwam er nog 1 iemand langs en die wilde alles wat over was wel opkopen. Op zondag zijn we eerst nog met zijn allen naar Moomba-beach geweest en daarna zijn Mark en ik met de catamaran weggeweest. Natuurlijk werd Deb weer zeeziek (3 jaar geleden op Curaçao ook al) en zelfs Mark voelde zich niet top. Daarna gingen we met zijn allen borrelen op de pier en het plan was om daarna met zijn tweetjes naar Le Dome te gaan. Het borrelen was zo gezellig dat we Le Dome niet meer gehaald hebben, het werden frikadellen van Fred, gevolgd door een nachtelijk bezoekje aan Moomba samen met Mark’s collega en onze ‘Huisbelg’Vincent. De volgende dag lekker met een kater het vliegtuig in. De vlucht is goed gegaan, hoewel we niet geslapen hebben.
Weer thuis
Op Schiphol werden we opgewacht door de opa’s en oma’s, de omi’s, beide tantes Jolanda met kids, ‘super’tante Laura, ome Bert en Cristy met Sara. Er werd een appeltaartje verorberd op de Pluimgras waarna we bij Opa en Oma Volkerijk hebben gegeten en bij Opa en Oma Huson zijn blijven slapen.
De opstart-perikelen die we in Aruba ondervonden laten zich nu ook weer gelden. Geen auto, geen werkende mobieltjes, te kleine huisvesting, de internetverbinding werkt niet meer, 36 bergen wasgoed, een (half) lege koelkast…. opstarten dus en weer genoeg te doen.
Mark heeft zijn eerste sollicitatiegesprek (binnen 24 uur) achter de rug en het ziet er naar uit dat hij het komende jaar werkzaam zal zijn bij een psychiatrisch centrum voor doven en slechthorenden (de enige in Nederland) in Leidschendam; 18 uur als algemeen arts op de afdeling en 18 uur als artsassistent psychiatrie. De financiële onderhandelingen volgen nog maar ‘beide partijen’ hadden een positief gevoel en willen met elkaar verder… zoals dat heet.
Debbie heeft in de tussentijd twee huizen in Noordwijk bezocht, maar voor we een bod kunnen doen is een baan toch wel handig. Morgen gaan we op jacht naar een auto.
Jullie horen het, we zitten niet stil, het ‘luie’leventje in Nederland is weer begonnen.
En Indy: riep voor het eerst: KOUD nadat ze onder de douche vandaan kwam, was helemaal hyper bij opa en oma thuis, kan haar draai letterlijk nog niet vinden op de Pluimgras; ze botst continu haar hoofd en wilde gisteravond niet slapen voor 1 uur ’s nachts (jetlag dus).
En Thijmen ziet er voor het eerst een beetje leuk uit (heeft dus kleren aan), heeft daarbij koude handen en voeten en is voor de rest een heerlijke, grote baby.
Tot slot willen wij iedereen hartelijk danken voor alle aandacht, reacties, kaartjes, cadeautjes het afgelopen jaar. Van deze website gaan wij een mooi herinneringsboek laten maken, dus een laatste reactie wordt in boekvorm bewaard voor later. We zijn nu ook weer gewoon bereikbaar via ons gewone telefoonnummer.
Tot spreeks en ziens!
Mark, Debbie, Indy en Thijmen
PS
Misschien volgt er nog een laatste bericht met een terugblik en evaluatie van ons familie-avontuur... maar eerst even laten bezinken.
Weer thuis
Tot spreeks en ziens!
Mark, Debbie, Indy en Thijmen
PS
24 Augustus 2006 - 18:40
Oma Marijke:
En dan zijn ze weer terug in Nederand. Wat zijn wij blij dat jullie weer gezond terug zijn in Nederland, Het is geweldig om Indy en Thijmen weer te kunnen knuffelen. Het is gezellig om met alle kinderen en alle kleinkinderen (4) aan tafel te zitten,
Het was een heerlijke dag.
Aruba was fijn maar dit is toch het allerleukst.
Wij kunnen weer heel veel van jullie genieten.
Liefs
Mama/Oma Marijke -
24 Augustus 2006 - 21:32
Nadulie:
Hola,
Het was echt een super vakantie lekker veel gerelaxed en natuurlijk hadden we het heel druk....Jammer dat het al weer voorbij is, maar ja de leuke dingen zijn altijd weer snel voorbij. Ik vond het erg leuk om te zien waar jullie gewoond hebben en daardoor heb ik een super vakantie gehad. Alleen jammer dat ik niet als eerste heb gereageerd op jullie laatste bericht, maar dat kwam omdat we zaten te eten bij het Deurtje in Noordwijk ook weer erg gezellig om met z'n allen in Nederland te eten, dat houden we er zeker in. Hele dikke kus van tante Nadulie ofwel moeder voor Indy, Thijmen en natuurlijk Deb.
X -
25 Augustus 2006 - 17:10
Susanne:
Aruba bezoeken was geweldig, jullie verhalen via internet lezen ook, evenals het bekijken van de foto\'s, maar er gaat toch niets boven dat jullie nu weer lekker dichtbij in Nederland zijn!!
Tot gauw,
Richard & Susanne -
25 Augustus 2006 - 18:14
Astrid:
Mooi weer allemaal o te zien en te lezen. Ik hoop dat jullie snel weer wennen hier en dat het met die baan snel wat wordt. Huis in Noordwijk? Heb ik eventueel een oppas-aanbieding (15 jaar oud) en bovendien: gezeli in de buurt.
En wat zie ik voor de volgende voorstelling: een waterballet dor drie dames?
Liefs -
25 Augustus 2006 - 18:25
America's Sweetheart:
Ik moet dus nog mn koffer inpakken, maar heb het veel te druk met een berichtje typen voor jullie. Het was gister super gezellig. Lekker gegeten. Nu mag je een maand niks doen en daarna kunnen we weer partyen. Mark alvast gefeli met je baan, want dat gaat toch wel door en hoop dat jullie de oto vandaag nog even hebben bekeken, want dan kunnen jullie je tenminste weer verplaatsen. Maargoed je hebt altijd nog dat o zo fantastische openbaar vervoer... Geniet maar lekker van de kou, regen en onweer. Ik zal aan jullie denken vanuit Hawaii. Geef meisje en Thijmen maar een knuffel van me en ik zie jullie snel weer. Toedels
J -
25 Augustus 2006 - 19:07
Frank Teurlings:
Ja hallo Mark en Dep,
was wel weer gelijk ouderwets gezellig gisteravond. Fijn dat jullie weer terug zijn. Het heeft echt niks met jullie te maken dat we jullie weer een maand ontvluchten ... Komen jullie in Noordwijk wonen? Kunnen we vaker eten bij het Deurtje en kunnen jullie eens op onze katten passen als wij een avondje weg willen. Nou de ballen.
Tot later! -
27 Augustus 2006 - 21:41
Judith:
Hey Mark, Debby en kids!!
Fijn om te horen dat jullie weer veilig in Nederland zijn geland. En nu maar weer de draad oppakken in het koude kikkerlandje! Heel veel succes!
Groetjes, Judith
P.s. Bedankt nog voor alle voorraad eten. Het kwam erg goed van pas ;) -
29 Augustus 2006 - 16:40
Jitske En Henk-Jan:
Succes met alle nieuwe dingen die jullie gaan doen. Groetjes van ons. De planten doen het prima in onze tuin, zelfs de bananen-boom komt weer tot leven. :) De BBQ gaan we binnenkort uitproberen. -
29 Augustus 2006 - 17:48
Sietske:
Heej Debbie en Mark!
Ik heb jullie het hele jaar gevolgd..Heel leuk om alle belevenissen te lezen! Ik ben blij voor je Debbie dat je weer "thuis" bent!
Geniet ervan!
Succes in september als je weer gaat beginnen met alle danslessen! Ik baal dat ik niet meer kan op de woensdag en donderdag lessen klassiek! Maar als er een voorstelling komt in Juni kom ik zeker kijken!!!
Heel veel liefs Sietske Fousert -
29 Augustus 2006 - 19:06
Karin:
Ook ik heb af en toe stiekem meegelezen nadat jullie het webadres op de praktijk hadden gedropt :) Heel veel geluk met zijn 4tjes in Nederland! Het zal weer even wennen zijn. Probeer het relaxte 'poco poco' een beetje vast te houden. Het kan af en toe van pas komen!
Tur kos ta bon!
Karin (een van de verloskundigen)8) -
30 Augustus 2006 - 19:04
Heleen:
bon bini kas,na nederland!!!
djòdjò e firma di amigunan í famía. ami spera na mira abo pronto
ayo heleen
Indy: friu no??
(nogmaals welkom thuis,in nederland. geniet van vrienden en familie en misschien tot snel,
koud he indy??) -
03 September 2006 - 15:23
Jos:
Ook wij zijn heel erg blij dat jullie er weer zijn.Het is of jullie helemaal niet zolang weggeweest zijn gelijk weer als van ouds.
En indy is helemaal verliefd op luukie ze bleef hem kusjes geven het was echt te schattig om te zien.En super tof dat mark alweer zosnel een baan heeft en nu nog een huis in noordwijk dan zijn jullie weer helemaal gesetteld in het koude kikkerland. en dan kunnen we lekker eindelijk met de kids gaan wandelen goed idee he deb?.
Het was super gezellig bij de uitslag van sterren dansen op het ijs volgende week gaan we weer ik heb ons alweer op de gastenlijst gezet.
op naar de kaasfondue en tot gauw liefs van Jo. -
06 September 2006 - 20:01
Mèlanie Cornet:
En de rust in Nederland is weer voorbij hi hi.
Ik hoop dat jullie met mooie herinneringen aan Aruba terug denken en hoop dat jullie snel je draai in Nederland kunnen vinden.
Mark....gefeliciteerd met je nieuwe baan.
En indy en thijmen ik leef met jullie mee, heb het zelf ook altijd koud brrrr.
Succes met zijn vieren en bedankt voor de mooie verhalen/belevenissen, het was steeds weer leuk om iets van jullie avonturen te lezen.
Dikke knuffel, Mèl