Staking! - Reisverslag uit Cunucu Abao, Aruba van markendebbie - WaarBenJij.nu Staking! - Reisverslag uit Cunucu Abao, Aruba van markendebbie - WaarBenJij.nu

Staking!

Door: Mark Debbie Indy en Thijmen

Blijf op de hoogte en volg

03 Augustus 2006 | Aruba, Cunucu Abao

We zijn het zat, we pikken het niet langer, genoeg is genoeg. Elke dag kijken er gemiddeld 200 mensen naar onze site, waarvan wij zelf 5x om te kijken of er iemand gereageerd heeft. Maar geen reacties... (op onze paar trouwe fans na).

En dus eisen we dat iedereen die op onze site kijkt zijn naam achterlaat en een berichtje plaatst (ook al kennen we je niet)We hebben jullie een jaar lang geentertaind, dus willen wij nu een klein beetje reactie terug. Al is het alleen maar om Debbie door haar laatste uurtjes op dit eiland heen te slepen!
Als er onvoldoende gereageerd wordt, dan halen we de site uit de lucht en vertrekken per direct uit Aruba!:)

Inmiddels zijn we een dag verder en hebben we al 18 berichten (ook al hadden we gisteren alweer 250 pageviews)!
Om jullie te bedanken hieronder toch nog wat foto's van o.a. het zwembad in onze achtertuin...

• 03 Augustus 2006 - 14:44

Steef:

Bij deze een reactie! :-)

• 03 Augustus 2006 - 14:46

Jay:

jkdbnzn.cm.nk.jaasdk

• 03 Augustus 2006 - 14:46

Neill:

opxpopklkpok;lk;vk;lkg;

• 03 Augustus 2006 - 15:33

Cathy:

Leuk dat de duo-penotie terug komt naar Nederland .
    Je lieve nicht Cathy!!!

• 03 Augustus 2006 - 15:38

Anniek:

Nou vooruit dan maar, een berichie van mij ;)Veel succes daar de laatste dagen op het eiland!!

• 03 Augustus 2006 - 15:38

Marijke:

We hebben een huis vol met loge`s. Wij gaan lekker een dagje uit. Volgend jaar mogen Indy en Thijmen ook mee.
    Veel kusjes Oma Marijke

• 03 Augustus 2006 - 15:43

Jasper:

hoi Mark en Debbie.
    ik vond het jammer dat jullie weg gingen. Maar ik ben blij dat julie terug komen en dan kan ik spelen met Indy en Thijmen.
    groetjes je neef Jasper

• 03 Augustus 2006 - 15:50

Opa Bert:

Ik wil niet op mijn geweten hebben dat jullie eerder naar Holland terugkeren. Dus snel even dit berichtje.
    Het is momenteel kl... weer in het regenachtige Kikkerlandje. Wel erg goed voor de plantjes. Die groeien nu als kool net als Thijmen. Jullie bolide is niet door de keuring gekomen. Ik ben nu in het bezit van een groen papiertje waarop het opschrift: Vernietigd!
    Dus... hard sparen voor een nieuwe tweedehandse.
    Indy, als je straks weer "thuis" bent dan gaan we vast en zeker "Deze vuist op deze vuist" zingen.
    Debbie, nog even volhouden en dan kan je mij weer bewonderen?!
    Het wordt nu tijd dat ik de frituurpan aanzet voor de patat en de frikandellen. De broodjes warme worst zullen ook best smaken.
    Dikke kus voor jullie allemaal.
    Opa Bert

• 03 Augustus 2006 - 15:54

Ilse:

ik hoop dat jullie het heel
    leuk gehad hebben op Aruba.
    groetjes van Ilse

• 03 Augustus 2006 - 15:56

Esmee:

Kusjes en groetjes van Esmee voor Indy en Thijmen en voor Debbie en Mark.
    Esmee

• 03 Augustus 2006 - 16:27

Marelle:

Dreigen, dreigen en nog eens dreigen.
    OK,ik heb geen bericht achter gelaten, maar ik wist dan ook niet dat jullie zo boos zouden worden en zten te springen om een berichtje van mij. Wat ik jullie nog wel even wilde laten weten, dat mijn huisarts in de Merenwijk er per 1 september mee stopt. Ik weet niet of ze al een vervanger voor hem hebben maar misschien is het iets voor jullie. De praktijk heet: Joppe, Huisartsenpraktijk
    Zwartemeerln 44
    2317LV Leiden
    telf. (071)5215510
    fax (071)5216766
    Geniet nog even van jullie dagen daar want ik denk toch dat jullie een aantal dingen best zullen missen (mooie weer, strand, relaxte sfeer). Voordat je het weet zit je weer in de stress van hier. In ieder geval zijn we allemaal wel heel errg blij om jullie hier weer te verwelkomen. Ik hoop dat ik het met dit berichtje weer een beetje goed gemaakt heb. Nog veel plezie en gauw weer tot ziens. Een knuffel voor Indy en Thijmen.

• 03 Augustus 2006 - 16:35

Vanessa:

Met veel plezier hebben we jullie verhalen gevolgd en foto's bekeken. Hopelijk hebben jullie het ook de laatste weken nog erg naar jullie zin (moet lukken met TT en Naat).
    We kijken er wel naar uit dat we jullie weer in levende lijve kunnen begroeten.

Lieve groeten Vanessa en Piet

• 03 Augustus 2006 - 17:43

Astrid:

Ik reken me maar bij de trouwe fans, maar laat toch berichtje achter: de regen hier - wij gingen eindelijk weer een keer naar de Efteling! - is na wekenlang tropisch weer volgens mij reden genoeg om nog even daar te blijven. Die regen houdt namelijk vast niet op! Aan de andere kant ..... ik zie jullie ook graag weer hier. Maar die paar weken kunnen we met zijn allen ook wel wachten hoor. Liefs allemaal.

• 03 Augustus 2006 - 19:40

Jolanda:

bij deze ook mijn reactie!
    Tot snel! Liefs J

• 04 Augustus 2006 - 06:13

Chantal:

Ook van mij een berichtje! Als je terug bent, Deb, maar weer eens ons klasje bij elkaar roepen! Hoop dat jullie het nog naar jullie zin hebben daar. Hier staan de 4 (!) zomerdanskampen voor de deur. Ben benieuwd hoe ik dat overleef.... Daarna ga ik m'n eigen studio, ja ja, inrichten en weer beginnen! Dikke kus, Chantal

• 04 Augustus 2006 - 07:18

Mama En Oma Huson:

Hier een kleine reactie van een lid van het klusteam Brandewijnsgracht. Nooit gedacht dat een klein huis nog zoveel werk zou opleveren. We zijn nu een week bezig en nog niet klaar. Maar goed, jullie gedreig heeft wel geholpen, want het aantal reacties is nu al overweldigend. Zo kom je de laatste weken wel door, zeker als jullie volgende week TT en Nadulie op visite hebben. Kusjes en tot de volgende keer.

• 04 Augustus 2006 - 08:44

Mirella:

Oke bij deze, veel succes met de laatste loodjes....kijk inderdaad al een paar maandjes mee op jullie site....

Groetjes

• 04 Augustus 2006 - 11:09

Rob&Loeky:

Wij vonden het erg leuk om jullie belevenissen te volgen, maar dat je zo verlegen zat om een reactie wisten we niet. Zo'n reactie van Steef is natuurlijk een beetje erg makkelijk, doen zijn kinderen het beter!
    Met ons gaat ook alles goed. Maken jullie er nog wat van, als je weer in Nederland bent krijg je vast ook wel een beetje heimwee naar dat prachtige eiland. Groetjes en tot ziens!

• 04 Augustus 2006 - 17:50

Tanya:

ok, ik mag me wel een beetje schuldig voelen, maar ja, we hebben zoveel gebeld en gewebcamd dat ik dacht we alles al verteld hadden tegen elkaar:-) Nou, bij deze toch dan nog een berichtje van mij.. Nog 4 nachtjes slapen en dan kunnen Naat en ik die 2 engeltjes helemaal doodknuffelen.. Tot snel! x

• 05 Augustus 2006 - 07:26

Christy:

Ik wilde eigenlijk alleen reageren als ik een foto van Sara op jullie site kon plaatsten maar dat kan helemaal niet!?
    Vind het trouwens helemaal niet erg als jullie eerder naar huis komen!

• 07 Augustus 2006 - 12:23

Susanne:

Ik zie dat Indy ook haar bovenstukje van de bikini aan heeft, toch zo schattig. Alleen welk bovenstukje mama Debbie aan heeft zie ik niet zo goed...die van mij ligt werkeloos in de kast Deb!
    Nog effies en de 2 dames staan op de stoep, heeeeel veel plezier gewenst !!!

• 08 Augustus 2006 - 15:29

Loek:

Hoi Debbie en Mark en natuurlijk Indy en Thijmen,
    Wij vinden het heel leuk om jullie berichten te lezen en ook de foto's te bekijken!!!

Cora, Cathy en Loek

• 08 Augustus 2006 - 20:52

Cora:

Zo nou hebben wij allemaal gereageerd. Debbie wat ben je alweer slank hoe krijg je het voor elkaar je bent nog niet eens aan het dansen!!! Tot gauw groetjes Cora

• 09 Augustus 2006 - 10:11

Janneke:

Hallo allemaal!

Ik hoorde laatst via via van deze site, dus ik heb ook al een paar keer gekeken! Wat een schatjes zijn Indy en Thijmen!! Geweldig die foto's!
    Nog heel veel plezier de laatste weekjes!!

Janneke (van ballet, inmiddels al weer 1,5 jaar geleden...)

• 10 Augustus 2006 - 08:31

JoJo:

Don't have a cow!

• 10 Augustus 2006 - 13:59

Bert:

Ach, ik ken dit fenomeen van "je bent bijna thuis dus ik reageer niet meer" That's life, zo zijn ze! Tot snel

• 10 Augustus 2006 - 16:53

Thessa:

Veel plezier daar nog de laatste weekjes! Tan, geniet ze daar!
    X Thessa

• 12 Augustus 2006 - 00:00

Sugar Harry:

Mark, ik kan niet wachten tot je weer terug bent in (het natte) Nederland! Ik heb een heel lekkere whisky voor je (hik)... Uiteraard zal ik mijn naam als Sugar Harry weer waar moeten maken en de nodige leuke kado's voor Indy en Thijmen aanschaffen/stelen/in elkaar flansen. Thijmen moet ik trouwens nog steeds te zien krijgen.
    Indy, groetjes van ome Harry!
    Deb, als ik nu eens een kraak zet bij de Nederlandsche Bank hier in Amsterdam, zal ik dan je droomhuis in Noordwijk voor je kopen?
    Titi, ik zal maar niet zeggen wat jouw koosnaampje in het Filippijns betekent (penis)...
    Naat, Martini?
    Liefs allemaal en tot gauw, Harrebar

PS: Mark, is deze reactie van mij lang genoeg? Gna gna gna!

• 13 Augustus 2006 - 10:53

Heleen:

ok ik beken.........kijk heel vaak even op de site zonder een berichtje achter te laten. dus bij deze!!!! Geniet van de laatste dagen op jullie "happy island" met jullie laatste visite!!! zal wel weeer even wennen zijn eenmaal terug in nederland, vooral voor indy met al die winterkleertjes.
    groetjes uit divers paradise(bonaire)en tot ziens in nederland

• 14 Augustus 2006 - 14:41

Favoriete Tante Van Luuk:

Zeg waar zijn al die nieuwe pics van jullie? Is het soms niet zo gezellig daar? Wat je ook doet, geen strakke buikjes van Deb meer online, dat vind ik niet kunnen! Liefs van de favoriete tante van Luuk